Picnic FCA Utrecht BV

Data
Utiliteitsbouw
Paneelbouw

Picnic FCA Utrecht BV

Picnic bezorgt boodschappen bij klanten gratis thuis. Het bedrijf heeft een eigen app waarin klanten boodschappen kunnen doen, net zoals in de supermarkt, maar dan voor de laagste prijs. Picnic is in 2015 opgericht en inmiddels rijden er meer dan 1000 autootjes rond in zo'n 120 Nederlandse plaatsen. Deze onlinesupermarkt heeft een distributiecentrum waarbij de boodschappen bijna volledig automatisch worden gesorteerd, ingepakt en verdeeld. In 2019 werd Picnic uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Wij zijn dan ook trots op dit super geavanceerde project waar Kanters Elektro, als E-installateur, van A tot Z bij betrokken was!

Vanaf de casco bouw voor Somerset Capital en Aannemersbedrijf Wouters, tot en met een ontwikkelingsproces van anderhalf jaar ten behoeve van alle voedingen en netwerkbekabeling voor het gemechaniseerde binnenwerk. Dit was in rechtstreekse opdracht voor Picnic FCA Utrecht BV.

Met Picnic hebben wij ,in nauwe samenwerking, de engineering voor dit geheel uitgewerkt. Door het plaatsen van vijf transformatoren rondom het gebouw, op alle gewenste plaatsen, hebben wij het gevraagde vermogen geleverd. Zowel voor de koel- en vriesinstallaties, als voor de voedingen van alle besturingskasten. Dit doormiddel van één grote hoofdverdeler, voorzien van een noodstroom aggregaat van 400kVA én vier spanningsrails van 800Ampere tot 2500Ampere.

Naast de diverse voedingen voor deze complexe installatie, is er ook nog ruim 5 kilometer aan lichtlijn gemonteerd. Dit zowel in sorteerruimte als in de koel- en vriescellen. Wat een techniek is er gebruikt bij Picnic!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then