De Noordkade

Data
Beveiliging
Paneelbouw
Utiliteitsbouw

De Noordkade

De Noordkade werd in 1915 door de boerencoöperatie CHV in gebruik genomen als de grootste mengvoederfabriek. Honderd jaar later is het terrein omgetoverd tot een bruisende hotsput waar kunst, cultuur, food en leisure de kern van een levendig geheel vormen. De Noordkade is onder andere bekend vanwege de aanwezigheid van een bioscoop, verschillende restaurants, een groot theater (De Blauwe Kei) en de Jumbo Foodmarkt. Eveneens zijn er diverse grote zalen en locaties waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden.

Kanters Elektro is huis-installateur van De Noordkade en kent de omvangrijke locatie tot op zijn duimpje. De gehele elektrotechnische installatie valt onder de verantwoordelijkheid van Kanters Elektro, maar ook de brandmeld- en inbraakinstallaties behoren tot ons pakket aan werkzaamheden. Tevens hebben we het bestelsysteem voor een lekker hapje en/of drankje in de vijf grote bioscoopzalen ontwikkeld en gerealiseerd.

In opdracht van BouwbedrijfVan den Ven, een prachtig familiebedrijf, voeren wij bovenstaande werkzaamheden bij De Noordkade uit.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then