Over ons

Kanters Elektro

Kanters Elektro is een elektrotechnisch bedrijf dat opereert in de business-to-business markt. Wij zijn een gespecialiseerde, sterke speler in de disciplines; industriële automatisering, utiliteitsbouw, paneelbouw, data en beveiliging waarbinnen wij smart turn-key engineering oplossingen bieden. We zijn actief in de E-realisatie en E-inrichting van volumebouw projecten zoals productiehallen, distributiecentra en kantoren, zowel in binnen- als buitenland.

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat voortdurend op zoek is naar de nieuwste technieken om zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk te werken. Bij ons staat het leveren van maatwerk, het creëren van een optimale service en het actief onderhouden van contacten hoog in het vaandel. Hierbij streven wij naar betaalbare kwaliteitsstandaarden die bol staan van flexibiliteit, waarbij steeds onze klant het uitgangspunt is. 

Ons verleden

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij de Spoorwegen in Utrecht, heeft André Kanters in 1986 zijn eigen onderneming gestart. Een slaapkamer werd omgetoverd tot een kleine kantoorruimte. Het begon met het engineeren en realiseren van elektro installaties voor bedrijven en particulieren.  Echter groeiden de onderneming van André uit tot een groter geheel, waarbij het eerste bedrijfspand op het industrieterrein De Molenakker  in Erp werd gebouwd.

In oktober 2001 werd het vijftienjarig jubileum gevierd en werd A. Kanters Electro B.V. in een nieuw jasje gestoken. Dit resulteerde in een nieuwe huisstijl en kleine naamswijziging: Kanters Elektro Industriële Automatisering. In 2014 is Kanters Elektro verhuisd naar een geheel nieuw pand aan de Hoogstraat in Erp en groeide het bedrijf uit naar ruim 50 medewerkers. In 2017 werd Koen Kanters, de tweede zoon van André,  de nieuwe directeur en kon André geleidelijk gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Echter kregen we in juli 2019 het vreselijke nieuws te verwerken van het overlijden van onze nieuwe directeur Koen, wegens een noodlottig ongeval. Deze tragische gebeurtenis heeft een grote impact op ons familiebedrijf gehad. Al snel werd duidelijk dat wij samen de draad weer zouden oppakken, zoals Kanters Elektro altijd doet. Maarten Kanters, de broer van Koen, besloot samen met alle collega’s de schouders eronder te zetten en het bedrijf voort te zetten.

Op dit moment is Maarten Kanters algemeen directeur. Het bedrijf groeit gestaag door en kenmerkt zich als een echt familiebedrijf. Wij zeggen dan ook altijd; Respect voor het verleden, trots op vandaag en vertrouwen in de toekomst. Voor elkaar en met elkaar; dat zit in ons dna!

Samen maken wij Kanters.

Industriële automatisering

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then