Kanters e.tech

Nieuwe positionering en merkidentiteit

Sinds de oprichting van Kanters Elektro in 1986 is ons bedrijf volop en blijvend in beweging, net als de wereld om ons heen. De basis is hetzelfde gebleven; respect voor het verleden, trots op vandaag en vertrouwen in de toekomst.

We zijn trots op het bedrijf dat er nu staat. En dat is te danken aan twee sterke pijlers: het hechte, vakkundige team en de familie. We willen alle stakeholders bedanken voor de inzet en het enthousiasme om van het bedrijf, samen met ons, een succes te maken en onze opdrachtgevers maximaal te bedienen.

Het bedrijf staat nu voor een volgende stap en dat is het merk in lijn brengen met wat Kanters Elektro voor een groot deel al is en ook met wat we in de toekomst willen zijn en uitstralen.

Kanters e.tech is een korte, krachtige naam die staat voor ons team. Wij ademen E-tech. Het vertegenwoordigt de twee diensten, waarmee we ons positioneren in de markt op een heldere manier. Dat zijn industriële automatisering en (gebouwgebonden) E-installaties, samengevat in één woord.

In de komende maanden zal onze nieuwe huisstijl steeds meer zichtbaar worden. Graag verwijzen we je naar de animatie, zodat we je met energie meenemen in onze nieuwe positionering en merkidentiteit!

Team en familie Kanters,

Kanters e.tech
Brengt beweging

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then