Collega Dennis de ring in!

Trotse hoofdsponsor van onze Dennis!

Begin september stond onze collega Dennis Schürmann in de ring; hij ging letterlijk de strijd aan tegen kanker. “Het was een rollercoaster, maar een once in a lifetime ervaring!”, aldus Dennis nu hij terug kijkt op deze intensieve periode.

Met een kleine drie jaar aan boks-ervaring, durfde Dennis het toch aan. Toen Dennis klein was, durfde hij zelf niet te snel op de voorgrond te treden. “Nu sta je daar ineens in de ring met een paar honderd man, die ook nog eens je naam staan te roepen.” Na het overlijden van zijn opa (aan kanker) is hij er dan ook vol voor gegaan. “Ik ben fanatiek gaan trainen en wilde alle technieken onder de knie krijgen”. Nu kan Dennis deze vol trots afvinken. Het heeft dan wel even geduurd voordat hij ja zei, maar uiteindelijk heeft hij de kans toch met beide handen aangegrepen. Het was een geweldige ervaring die je maar één keer mee maakt.

En het bedrag wat uiteindelijk is opgehaald? “Nog niet alles is geteld, maar we zitten op een bedrag van boven de €80.000, gewoon super dus”.

Naast zijn familie, kennissen en vrienden, was een grote groep aan collega’s natuurlijk ook aanwezig. “Niet alleen als collega’s stonden ze daar, maar ook als trotse hoofdsponsor.” Naast verschillende collega’s, waren ook Maarten Kanters (alg. directeur) en André Kanters (oud alg. directeur) zelf aanwezig. “Leuk om te zien hoe enthousiast zij allemaal zijn”, aldus Dennis.

Als je Dennis vraagt of hij nog iets wil meegeven aan mensen die twijfelen om zelf de ring in te gaan, dan heeft hij het antwoord direct. “Als je twijfelt om mee te doen, ga er dan gewoon voor. Je bent niet alleen een ervaring rijker, maar je hebt ook echt iets waarvoor je het doet; kanker. Je staat daar echt voor iets, niet alleen om een simpel potje te boksen. Je gaat de ring in met een doel, een goed doel!”

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then