Nieuws

Welkom bij Kanters e.tech!

Nieuwe positionering en merkidentiteit.

Lees meer

Persbericht

Kanters Elektro B.V. neemt branchegenoot MHA Automation B.V. uit Uden over.

Lees meer

Trotse hoofdsponsor!

Begin september stond onze collega Dennis Schürmann in de ring; hij ging letterlijk de strijd aan tegen kanker. “Het was een rollercoaster, maar een once in a lifetime ervaring!”, aldus Dennis nu hij terug kijkt op deze intensieve periode.

Lees meer

Buffelrun 2022

Wat is het een actief weekend geweest voor het personeel van Kanters Elektro! Afgelopen zondagochtend stond een groep klaar in de

Lees meer

Nieuwe collega!

Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe collega Nicky Schellekens. Nicky zal ons team komen versterken als monteur. Welkom Nicky!

Lees meer

Op bezoek bij AFB International

Bij AFB International zijn 6 van onze monteurs sinds 3 weken bezig met het aansluiten van de skids. Kortom, onze mannen zijn druk bezig bij AFB International: de wereldwijde speler op het gebied van smaakversterkers voor huisdiervoeding!

Lees meer

Wij blijven gewoon open!

Afgelopen vrijdag hebben we onze jaarlijkse vakantiebarbecue gehad. Onder het genot van een heerlijke barbecue en een drankje hebben we met alle collega's de vakantie ingeluid (en voor sommige collega's de vakantie goed afgesloten)! 🌞 Kanters Elektro wenst iedereen een fijne bouwvakantie! Gedurende de bouwvak blijven wij gewoon open.

Lees meer

Onze Niek aan het woord!

Wat Kanters Elektro uniek maakt? “De fijne werksfeer natuurlijk!”, aldus onze Hoofdmonteur Niek Rovers.

Lees meer

PicNic Oberhausen

Op naar de realisatie van het volgende fulfilment center van Picnic Technologies: Oberhausen (Duitsland)! Nadat we PicNic Utrecht hebben afgerond, gaan we als FCA-huisinstallateur van PicNic mee naar het volgende project.

Lees meer

Teamuitje!

Afgelopen vrijdag hebben we ons jaarlijkse teamuitje gehad. 🏎 Met alle collega's zijn we naar Circuit Park Berghem BV geweest, waar we een fantastische middag vol actie en sportiviteit hebben gehad. Na het karten stond er een heerlij

Lees meer

Werken tussen de heerlijke champignons van Van Asseldonk!

De komende tijd zijn we druk bezig bij Van Asseldonk champignons Boekel. Hier worden de lichtlijnen vervangen bij de sorteerafdeling. Verder wordt de kwekerij uitgebreid met vier kweekcellen, waarvoor wij de gehele elektrotechnische installaties realiseren. Onze monteurs zitten de komende tijd dus tussen de heerlijke champignons van Van Asseldonk!

Lees meer

Wendbaarheid Kanters Elektro garandeert altijd maatwerk

Kanters Elektro is een familiebedrijf uit Erp, dat wijd en zijd geldt als een specialist op het gebied van de zakelijke elektrotechnische dienstverlening. Met name in de utiliteitsbouw en de industriële automatisering is Kanters een speler van formaat. Bij de vakmensen van Kanters is de gehele E-kant van middelgrote tot grote projecten als product

Lees meer

Pasen!

Ook dit jaar is de paashaas weer bij Kanters Elektro binnen gehopt! Alle werknemers zijn goed verwend met een heerlijke chocolade Paashaas!

Lees meer

Meierijstad on Stage!

Gisteren waren wij aanwezig bij Meierijstad on Stage; het beroepenfeest voor VMBO leerlingen van het Fioretti College (Veghel) en Elde College (Schijndel).

Lees meer

Onze Dennis gaat letterlijk de strijd aan tegen kanker!

Een oude vriend van zijn zus bokst al jaren, maar zelf durfde hij in het begin de stap niet te zetten. “Hij heeft mij op een gegeven moment gewoon de boksschool mee ingesleurd”, aldus Dennis. Ondertussen bokst Dennis al drie jaar en de interesse in vechtsport neemt alleen maar toe.

Lees meer

Kroketterij UTR06!

In opdracht voor Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel wordt aanstaande maandag Warehouse A (met als eindgebruiker Ahold) opgeleverd.

Lees meer

In actie voor Oekraïne

Voor ruim 44 miljoen Oekraïners voltrekt zich een humanitaire ramp. De samenwerkende hulporganisaties slaan met Giro555 de handen ineen, wat tot nu toe leidt tot enorm veel donaties en andere zinvolle initiatieven.

Lees meer

Carnavallen met een tikkeltje Kanters!

Carnaval staat voor de deur, de coronaregels zijn een heel eind opgeheven en dus staat er niets meer in de weg; Carnaval kan gevierd worden!

Lees meer

Letland!

In week 40 (2021) zijn we gestart met de montagewerkzaamheden van een broodbaklijn die 4000 broden per uur moet kunnen verwerken. Deze broodbaklijn, in opdracht van Verhoeven Family, is voor onze eindklant Latvijas Maiznieks gevestigd in DAUGAVPILS te Letland.

Lees meer

Onze Bart aan het woord!

Gegroeid van stagiaire naar hoofdmonteur, maar nu is het na 18 jaar tijd voor een volgende stap. Nu gaat Bart officieel aan de slag als uitvoerder binnen Kanters Elektro. Een nieuwe uitdaging,

Lees meer

Van Riel Betonwaren

Onlangs zijn we gestart met de aanleg van diverse elektrotechnische installaties.

Lees meer

Hiep hiep hoera!

Vandaag heeft onze Daphne Sledsens met succes haar scriptie over ‘Het Werkgeversmerk’ van Kanters Elektro verdedigd.

Lees meer

Distributiecentrum PLUS

Nieuw distributiecentrum PLUS in Oss lijkt klaar, maar al die techniek, dat is nog een stevig klusje.

Lees meer

Das Kantersfest

Afgelopen zaterdag hebben wij ons 35-jarig bestaan uitbundig gevierd.

Lees meer

Oostenrijk!

Eind september hebben wij de oplevering mogen doen van een mooi internationaal project.

Lees meer

Distributiecentrum UTR06

De eerste constructies zijn gezet voor een nieuw distributiecentrum in Utrecht.

Lees meer

Sporten

Sporten is niet alleen gezond, maar het versterkt ook nog eens de teamspirit.

Lees meer

Industriële automatisering

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then