Paneelbouw

Paneelbouw

Kanters Elektro engineert en assembleert vol passie hoogwaardige schakel- en verdeelkasten. Hierbij is onze kracht dat wij oplossingsgericht denken en streven naar de beantwoording van ieder vraagstuk van de klant.

Onze elektrotechnische specialisten monteren diverse soorten besturingspanelen voor onder andere de automatiserings-, voedingsmiddelen-, machinebouw- en entertainmentindustrie. Hierbij kan gedacht worden aan frequentieregelaars, servoregeling, soft starters, PLC’s, motorsturingen en verschillende soorten beveiligingen. Wij zorgen ervoor dat elk paneel eenvoudig, in zijn geheel, in de besturingskast kan worden geplaatst, met behulp van Eplan Electric P8 en/of StabiCad (2D).

Doordat iedere schakel- en verdeelinrichting met grote zorg wordt samengesteld door ons, maar ook wordt getest, bieden wij een compleet keuringsrapport, certificaat en installatieschema aan. Onze standaardfabricaat is Eaton en Siemens voor de industriële kasten, maar ook andere fabricaten behoren tot de mogelijkheden.

Toepassingsgebieden

Onze panelen worden geleverd conform het plug- and playprincipe. Daarnaast worden onze kasten zowel I/O als hardwarematig in onze werkplaats getest. Bij testopstellingen gebruiken wij zoveel mogelijk live componenten, zoals motoren, sensoren, beveiligingsapparaten en bedieningskasten. Elke kast wordt door ons conform protocol getest vóór dat het product naar de eindklant gaat.

Wij assembleren de meest uiteenlopende schakel- en verdeelkasten voor verschillende toepassingsgebieden, zowel nationaal als internationaal.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then