Kanters Elektro - Wij maken het onmogelijke mogelijk
Industriele automatisering
Utiliteit
Skip Navigation LinksHome > Diensten

Diensten

Kanters elektro is een dynamische onderneming die sinds 1986 is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met meer dan 50 professionele werknemers die nauw betrokken zijn bij de gehanteerde bedrijfsstrategie. Om ook in de toekomst voorop in de markt aanwezig te zijn, spelen wij snel in op allerlei vernieuwingen. Regeren is immers vooruitkijken! Bovendien zijn wij zowel in het binnen- als buitenland actief.

Wij kenmerken ons door onze specifieke projectaanpak, waarbij wij van begin tot eind de juiste disciplines tot in de puntjes beheersen. Denk maar eens aan de Engineering (Hard- en Software), wat toch de basis is van een project waar alles om draait. Of denk aan de Paneelbouw en/of de Montage ter plaatse. Ook deze activiteiten zijn zeker niet minder belangrijk. Alsmede de in bedrijfstellingen maken het, door de klant gevraagde, product uiteindelijk tot een kwalitatief goed geheel.

Industriële Automatisering
Onze grootste activiteit ligt bij de Industriële Automatisering waarbij wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van systemen, processen en machines via PLC- en/of SCADA- of andere visualiseringsystemen, met in het bijzonder die van Siemens.

Meer over Industriële automatisering
 
Utiliteit
Op het brede terrein van de Utiliteit zijn onze activiteiten zeer uiteenlopend. Naast de gebruikelijke Elektrotechnische Installaties zijn Data- en Telefonie ook een belangrijk onderdeel. Maar ook systemen voor de Luchtbehandeling, Geluid, Beveiliging en Brandmeldinstallties zijn niet minder noemenswaardige installaties die door Kanters elektro worden gerealiseerd.

Meer over de Utiliteit

Efficientie en snelheid
Om efficiënt te kunnen werken is een goed georganiseerd magazijn van groot belang. Zo zijn de belangrijkste onderdelen altijd op voorraad. Hierdoor hoeft de klant niet te lang te wachten op een onderdeel. Wij werken met een geheel geautomatiseerd administratiesysteem (Syntess). Zodoende is het eenvoudig bestellingen te plaatsen bij onze leveranciers en hoeveelheden in kaart te brengen van ons eigen magazijn. Tevens maakt dit softwarepakket het mogelijk om projecthistorie bij te houden zodat wij u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.

Door de grote mate van betrokkenheid bij allerlei processen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om problemen snel en deskundig op te lossen.